Ik help¬†de van nature meevoelende, positieve vrouw met ambities bij het cre√ęeren van een¬†zelfverzekerde vrouw in balans die bewust wil kiezen voor een ontspannen te gekke relatie haar partner.¬†

Een geweldige relatie met je partner, door een fijne, positieve, ontspannen relatie met jezelf?

Doen waar je blij van wordt? Krachtig staan? Luisteren naar jezelf? Jezelf op 1 zetten? Liefdevol en zorgzaam zijn naar jezelf? Zorgt dit voor een geweldige relatie met je partner? 

Misschien kun je je er niks bij voorstellen. Snap ik goed.

.

Ik vertel je er graag meer over

Ik ben Sigrid Eggink en met mijn achtergrond in coaching, zelfliefde en jarenlang onderzoek naar een makkelijke en lichte relatie met een partner help ik mijn klanten naar hele gave resultaten. Drie coachopleidingen. 10 jaar ervaring. Mijn eigen relatie van een 2 naar een 8 gebracht - en zelfs regelmatig een 10. Meer dan 743+ vrouwen geholpen met grote en kleine programma's en still counting. 

Van een 2 naar vaak zelfs een dikke 10?

Mijn eigen journey

Van wat is het ingewikkeld in een relatie, naar een geweldige relatie met mijn vriend. 

Was ik 5% van mijn tijd gelukkig binnen een relatie, maar ook daar buiten. Nu ervaar ik dagelijks het geluk van ons samen, maar ook met mezelf. 

Ik ken de stappen, ik ken die shortcut, ik ken de groei. Het gaat allemaal om een geweldige relatie met jezelf. 

Deze ervaring resulteert in geweldige resultaten bij mijn klanten: dagelijks ontvang ik 1 of 2 berichten waarin ik terugkrijg hoe bijzonder mijn visie is en hoe goed het werkt. Lees vooral wat ze hier zelf over te vertellen hebben op de reviewpagina.

Meer weten over mij? Luister vooral deze podcast waarin ik deel hoe ik als meevoelende, ambitieuze en zorgzame vrouw nu een geweldige relatie heb met mijn partner, door de stralende positieve relatie met mezelf. 

Mijn waarden

Mijn waarden zijn vrijheid. Plezier maken samen en alleen. Het leven en een relatie mag licht en makkelijk aanvoelen, anders doe ik iets niet wat bij mij past in het hier en nu. Helemaal jezelf mogen zijn. I Love It. Oh ja... en ik vind sfeer heel belangrijk. In hoe mijn omgeving eruit ziet en ik werk het liefst met de van nature meevoelende, positieve, vrolijke vrouw.