Ik ga er voor zorgen dat je niet alleen tijdens die drie weken geniet van het vakantiegevoel. Of alleen als het mooi weer is. Nee, ik ga er voor zorgen dat je nu al voluit kan gaan voor meer fun, plezier, holiday-vibes en een zonnig gevoel van binnenuit. Het kost dagelijks slechts 15 minuten van je tijd.  

Ik ga voluit voor een heerlijke zomerse vibe bij jou thuis en in jouzelf! Want niet jouw buitenwereld bepaalt hoe jij je voelt, nee jij en jouw binnenwereld bepalen dit. En daar gaan we mee aan de slag!

Ik heb een heerlijke vakantie-cocktail voor je samengesteld van zelfliefde, je eigen inzet! En spicy inzichten, oefeningen en opdrachten.

Wat gaan we doen? 

 • 10 Dagen lang ben ik jouw Zelfliefde Zomerkriebels Coach. 10 Dagen lang ontvang je van mij een inzicht en een opdracht. 

 • Iedere dag geef ik je een waardevolle oefening waardoor je 10 dagen lang in een zomerse vibe blijft. 

 • We starten op dinsdag 14 juli en doen dit 10 dagen tot en met 24 juli.

 • Je hoeft je huis er niet voor uit, je ontvangt iedere dag lekker easypeasy de e-mail in je inbox.

 • Dus je kunt het op ieder moment van de dag doen.

 • Zodat je niet alleen straks drie weken die zomervibe voelt, maar nu al, zelfs als het regent! 


Het is mijn intentie er voor te zorgen dat jij nu al de zelfliefde zomerkriebels gaat voelen, ook als het regent. En dat je straks als je echt vertrekt je extra kan gaan genieten van jouw vakantie, omdat je de oefeningen uit de tiendaagse ook heerlijk vanuit je strandstoel kan doen! Ik weet zeker dat als jij met mijn tien-daagse aan de slag gaat, jij weet hoe jij al helemaal in de vakantie-mood komt.  

Klinkt goed of niet dan? 

Tien dagen iedere dag een zelfliefde zomer-kriebel e-mail met inzicht, oefening en opdracht. De allerbeste start van de dag die jij je kunt wensen. Dit alles voor slechts € 37,- ex BTW.  Een absoluut schijntje voor de waarde die je krijgt. Want zeg nou zelf; hoeveel is het jou waard om nog veel meer uit deze zomer te halen! 

Ik hoef niets meer te weten, doe mij zo'n ticket

YES! IK GA VOOR DE ZELFLIEFDE ZOMER KRIEBELS


Wat praktische dingen

Ik kreeg gisteravond dit idee. Dus het is niet heel profi, maar de inhoud is geweldig! 
 

 • ik heb deze dagen een overvolle agenda, dus ik heb geen glimmende salespagina. Maar de inhoud zal er niet minder om zijn!

 • Ben je op vakantie? Geen probleem! Juist vanaf je strandstoel zullen de oefeningen je nog meer doen genieten van het moment! 

 • Je kan de e-mails ieder moment terugkijken dus je hoeft niet bang te zijn iets te missen!

 • De opnames blijven een jaar lang beschikbaar! 

 • Hoe druk je ook bent of denkt te zijn, dit gaat over 15 minuten per dag! Als je hier geen tijd voor vrij wil maken, dan moet je je afvragen of je meer fun en genieten wil in jouw leven!


Investering

Ik weet hoe waardevol dit is. Ik weet hoe jij dit nodig hebt en hoe het jou kan helpen! Ik zou zeggen: doen!!!

37,- ex BTW is een echte mazzelprijs voor wat je krijgt! Ik zou het ook gratis kunnen doen, maar ik weet dat het helpt als je er voor betaald hebt. Zo werkt het nou eenmaal. Dat de prijs nergens over gaat, daar zijn we het wel over eens toch?

Doe je mee? 10 dagen voluit voor een geweldige zomer 2020! Ik kijk uit naar je deelname voor 14 juli! Je kunt je hier aanmelden!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJ. 

Schermafbeelding 2020-07-08 om 21.29.53.

STEL JE EENS VOOR...

* Dat je stralend en blij aan de dag begint. Je hebt zin in de dag. Je ervaart een positieve fijne energie en kijkt liefdevol naar jezelf in de spiegel. 's-Avonds val je met een tevreden glimlach in slaap. 

* Je komt nu al in de zomer vibes

* Je ervaart meer innerlijke rust.

* Je bent vrolijker en geniet meer van de zomer!

Praktisch:

* Start 14 juli

* Tien dagen iedere ochtend een opdracht.

* De training kan gevolgd worden via e-mail.

* max 15 minuten per dag.

*  Nu euro 37,- excl. BTW

STOP MET JEZELF AFWIJZEN, WEGCIJFEREN EN OVERLEVEN EN VOLG DE VIERDAAGSE MINI TRAINING DE ZELFLIEFDE KICK START 

 

Voor een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met anderen. 

Tell customers more about you. Add a few words and a stunning pic to grab their attention and get them to click.

This space is ideal for writing a detailed description of your business and the types of services that you provide. Talk about your team and your areas of expertise.