GRATIS CHALLENGE

Schrijf je in voor de gratis 'Zelfliefde Challenge' voor gevoelige zelfbewuste vrouwen. Start gelijk!

 

* Ben jij veel aan het piekeren, zit je veel in je hoofd? 

* Ben je bang voor afwijzing?

* Ben je afhankelijk van liefde en aandacht van anderen om gelukkig te zijn?  

* Zou je graag vaker voor jezelf willen kiezen, maar durf je dat niet?

Dan is deze challenge voor jou!

Vijf dagen mijn inzichten plus opdracht in e-mail en in de Facebook Community.

Wat kan je verwachten:

- Hoe je meer zelfvertrouwen kunt gaan ervaren. 

- Hoe je liefdevolle relatie met jezelf opbouwt.

- Hoe je vaker voor jezelf gaat kiezen.

- Hoe je in contact blijft met vertrouwen ipv met angst.

Hiermee gaan we vijf dagen aan de slag. 

Doe je mee? Schrijf je dan nu in voor de  Challenge!

Mijn naam is Sigrid.

 

Ik ben een zorgzame enthousiaste vrouw die anderen goed aanvoelt. Ik sta graag klaar voor de ander en stel niet graag teleur. Natuurlijk ging dit ten koste van mezelf. 

 

Ik voelde me vaak onzeker, niet goed genoeg, vond mezelf niet belangrijk en stond niet graag op de voorgrond. Dit creëerde veel onrust in mij. 

 

Ik word graag aardig gevonden en het liefst vermijd ik conflicten. Hierdoor was het lastig nee zeggen voor mij en te kiezen voor mijn eigen behoeftes, tijd en verlangens. Dit uitte zich in vermoeidheid, een lage energie en ik zat vaak niet goed in mijn vel. 

 

Eigenlijk wachtte ik op het moment totdat ik me beter zou voelen, tot ik een betere versie van mezelf werd; mijn baan opgezegd, mijn vriend moest veranderen, mensen moesten niet niet zo over mijn grens heen gaan, nog een training, opleiding, workshop. Maar ik ging me niet veel beter voelen. 

Totdat ik er achter kwam dat niet mijn buitenwereld moest veranderen, maar ikzelf. En dat alleen ik er voor kan zorgen dat ik me beter zou gaan voelen.

 

Een jarenlange zoektocht naar zelfliefde en zelfvertrouwen volgde. Drie verschillende coach-opleidingen, professionele coaches, tientallen geweldige (online) trainingen, workshops, boeken & podcasts, etc. 

 

Tot afgelopen jaar. Tijdens en na een lange reis van vier maanden volgden de inzichten en lessen zich in sneltempo achter elkaar op. Ik voelde en ervoer hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen. Hoe ik iedere dag me beter ging voelen. Zelfliefde bleek de belangrijkste sleutel te zijn.

Nu is alles anders. Ik sta met een glimlach en ontspannen op. En ben blij en tevreden met wie ik ben. Ik ervaar vaak een fijne hoge energie. Ik geniet dagelijks van mijn vriend, zijn dochter en van mijn leven. En ga met een glimlach weer naar bed. 

 

2019 was voor mij een bijzonder jaar. Tijdens de gratis online challenge deel ik een aantal van mijn belangrijkste inzichten met jou! 

Deze Online Zelfliefde Challenge is geheel gratis. Je krijgt van mij vijf van mijn belangrijkste inzichten die je nodig hebt om van 2020 jouw jaar te maken. 

 

Je leert hoe je:

* Met een positieve en fijne energie op kunt staan.

 

* Meer zelfvertrouwen gaat ervaren.

 

* Veel meer ontspannen kunt zijn.

 

* Een liefdevolle relatie kunt hebben.

* Hoe je onvoorwaardelijk van jezelf kunt leren houden.

Je ontvangt vijf dagen lang iedere ochtend een opdracht.

MELD JE HIER HIER AAN: 

WAT ANDEREN ZEGGEN.