Back2Love Academy

Hoe je man weer verliefd op je wordt, door zelf te gaan stralen.

Video Poster Image
Help mij groeien!
 

750+ vrouwen geholpen met kleine en grote programma's 

 'Sigrid, ik gaf mijn relatie een 2, nu een 8'
WACHTLIJST 

Programma Shine! Maak je man weer verliefd. Door zelf te gaan stralen.

Video Poster Image
Van ruzies en 'is dit m nog wel' naar stralen en harmonie in je relatie in 6 weken.

Hoe maak jij je man weer verliefd door zelf te gaan stralen. 

Stap uit de bubbel van elkaar kwijt zijn door drukte en spring in de bubbel van harmonie en ontzettend blij zijn met je 'maatje'.

Je hebt 'ALLES', toch is het zwaar. Je verlangt terug naar dat moment waarop jullie zo verliefd waren, je relatie licht en jij je gezien voelde. 

Je bent nu welk klaar met opnieuw de diepte in bij de psych, alles uitpraten, relatietherapie en loslaten tot je een ons weegt.

Als je voelt dat jullie liefde er nog wel is. Jullie delen teveel om het samen op te geven en je voelt 'Yes, ik wil groeien van een 2 naar een 8 in mijn relatie'. Dan is dit wat voor jou! 

Zet me op de wachtlijst!
 Jouw verlangen

Jij wil een 8 voor je relatie, zonder zwaarte en verlies aan energie. 

Jullie waren zo verliefd. Maartjes. Elkaar leren kennen op een festival in Amsterdam, waar jij stond te stralen.

Inmiddels zit je in een bubbel van ruzie, twijfels en de drukte van de dag. Ergens zijn jullie elkaar kwijtgeraakt. En ben jij jezelf kwijtgeraakt. 

Je hebt ALLES! Toch is het zwaar. Maar je hebt nog steeds dagen dat je blij bent met hem. Plus je deelt te veel om het zomaar op te geven.

Iets in jou voelt en wil ontdekken of je terug kan naar die tijd dat jullie verliefd waren. En er samen met hem een geweldige relatie van te maken.

Met de Back2Love Academy  sta je er niet meer alleen voor. Met Met unieke transformerende programma's gaan we samen aan de slag om jouw relatie met je man weer geweldig te maken. En niet alleen dat. Ook de relatie met jezelf krijgt een hele grote upgrade. Want jij mag weer gaan stralen en jouw vrolijke positieve energie claimen.

Start vandaag nog met een geweldige relatie met je man en met jezelf! 

Wil je eerst kennismaken met mijn methode, visie en denkwijze? Start hier!

Rescue Kit: Keep Your Positive Vibe

Blijf positief en ontspannen, ook als hij een slecht humeur heeft. Voor de meevoelende zorgzame vrouw die langer dan 1 jaar in een goede relatie zit, maar zich verliest in onzekerheid als hij een slecht humeur heeft.

In 10 stappen.

Vertel me meer!

The Whatsapp Rescue List.

Blijf positief en ontspannen, ook als hij niet gelijk reageert als hij online is. Voor de meevoelende zorgzame vrouw die langer dan 1 jaar in een goede relatie zit, maar zich verliest in onzekerheid als hij niet gelijk reageert.

In 10 stappen.

Vertel me meer!

Rescue List: Back2Shine

Breng de harmonie terug door zelf weer te gaan stralen. Maak je man weer verliefd! Ook als je al 10 jaar samen bent. Voor de meevoelende zorgzame vrouw die ALLES heeft, zo verliefd was, maar nu twijfelt aan haar man.

In 10 stappen. 

Vertel me meer!

Reclaim Your Feminine Power

In 6 weken met de Feminine-Power-methode je weer vrouwelijk, uitgerust en in balans voelen in je relatie, zonder kort lontje en uitvallen naar je partner of je kids. ūüĒ•

In plaats van een slecht humeur en je bemoeien met alles in huis, wordt je de ontspannen, positieve en vrolijke vrouw die je van nature bent. Hoe blijf je weg uit drama, uitvallen en de slechtste versie van jezelf en jump je in de vrouw die speels, ontspannen achterover leunt, ook op een drukke dag.

Doe nu mee aan de Do It YourSelf Versie en start gelijk.

Vertel me meer!

Laten we samen spelen en je relatie makkelijk, licht en fun maken in het hier en nu! 

The Confidence Love Woman

In 6 weken zelfverzekerd en ontspannen bij jezelf blijven, zodat je uit de onzekerheid, ruzies en drama met je partner blijft. Zonder zwaarte, triggers en diepe gesprekken met je partner.

Zorg dat je partner weer verliefd op je wordt. Ook als je al tien jaar samen bent. Omdat jij zelfverzekerd, ontspannen en rustig gaat reageren. Met de Confidence Love Game.

Meld je nu aan en start gelijk!

Yes! Vertel me meer!