Zoeken
  • Sigrid Eggink

Ik cijferde mezelf weg voor jou...

Bijgewerkt: 20 mei 2020

OMG niet te geloven! Oeps, I did it again. Niet eerlijk zijn naar mezelf. Pleasen. Wegcijferen. De ander gelukkig willen maken. Ik wilde jou gelukkig maken En dit keer wilde ik vooral jou gelukkig maken. Want ik ben bezig met mijn aanbod. En in plaats van voelen wat ik wil. Wat ik belangrijk vind, wat ik nodig heb, ben ik vooral bezig met jou. En dat is op een gezonde manier helemaal niet erg, want ik vind het echt super leuk om zelfliefde in de wereld te zetten en om jou te helpen! Het is wat ik het liefste doe, dus ik kan niet wachten tot 29 mei. Want dan starten we weer. Ik cijferde mezelf weg Maar ik wilde jou gelukkig maken door een goedkoop aanbod te doen, waarmee ik negeer wat ik nodig heb en wat de waarde is van wat ik te geven heb. En als je jezelf en je eigen verlangens, waarde en behoeftes negeert, en niet voor jezelf gaat staan; dan kom je in een soort van Twilight zone. Je komt tussen jezelf en de ander in te staan. Hoe wiebelig is dat wel niet? En daarom is zelfliefde ook zo f*cking belangrijk. Want het is de weg terug naar jou. Ik voel m weer helemaal! Nuttige worstelingen Tegelijkertijd was vorige week super nuttig. En ben ik mega dankbaar voor mijn business coaches. Want in plaats van dat ik deze worsteling alleen moest doorlopen en er dus niet of beperkt door zou kunnen groeien, kon ik er nu iets mee doen. Want die Twilight zone betekent ook en juist groei. Als je daar uitkomt ben je altijd weer een paar stappen verder in je eigen proces. En je kan kiezen voor een langzaam of een snel groeiproces. Ik voelde gisteravond opeens dat hetgeen waar ik zo’n moeite mee heb; geld vragen - ook een onwijs grote vorm is van zelfliefde. Want hé, vind ik het mezelf niet waard om een gezond bedrijf neer te zetten? Want geloof me, van 1000 euro per maand (22 aanmeldingen van 47,-) daar kan ik amper de achterkant van mijn bedrijf, zoals dit e-mail systeem, mee betalen. Laat staan dat ik bestaansrecht heb met mijn onderneming. De kracht van investeren in mezelf En ik ervaar nu zelf hoe enorm krachtig het is om in mezelf te investeren. Ik heb 2 business coaches waar ik een programma bij heb gekocht. En dan gaat het niet om 45 euro, nee, het gaat om 3000 en 6000 euro. En het is zo’n waardevolle investering. Want geloof me; 45 euro hoef ik niet terug te verdienen. Als ik me voor die training niet 1000% inzet, dan is er geen man overboord. Maar nu… alles wil ik er uit halen. En ik weet nu al, dat ik na deze drie maanden bij een van de twee doorga. Want een business opzetten, doe je niet zomaar. Net als lief zijn voor jezelf; dat is iedere dag weer een uitdaging, bewustwording en kennis opdoen. Hoe ga je patronen doorbreken, hoe leer je liever voor jezelf zijn, hoe kun je anders over jezelf denken. Mijn business coaches weten hoe ik een gezond bedrijf neerzet. Ik weet hoe je gelukkig kan zijn in je leven. Hoe je veel meer plezier, liefde, vertrouwen in jezelf en rust kunt ervaren. Magisch En als je bereid bent om daar ook echt in te investeren - niet alleen qua tijd en energie maar ook qua geld - dan gebeurt er iets magisch. Een investering zorgt ervoor dat je nog bewuster mee doet. Dat je nog beter oplet. Dat je nog sneller actie neemt. If you pay, you pay attention. En dat gun ik jou ook. ‘Maar Sig, ben je eigenlijk wel geloofwaardig als je zegt dat zelfliefde zo belangrijk is; maar dat je in je aanbod jezelf volledig wegcijfert?’ NOPE. Yes, mijn aanbod is bekend! Dus… mijn aanbod is nu voor mij bekend en aan het eind van dit bericht ook voor jou. Ik ben weer alive and kicking. Mijn energie stroomt weer, want ik sta weer in mijn kracht en mijn eigen keuzes. De belangrijkste lessen die ik aan jou ook wil meegeven:

  • Zie de tijd van worsteling als een groeiproces. Je bent iets van jezelf aan het negeren, wegcijferen, niet goed naar jezelf aan het luisteren. Waarin mag je nog meer je behoeftes en verlangens leven. Waarin heb je weer terug naar jezelf te gaan.

  • Coaching + kennis is magisch. Wat een kracht zit hierin.

  • Het niet langer alleen hoeven doen is geweldig.

  • Wees en blijf eerlijk naar jezelf. Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn.

  • Ook geld is zelfliefde. In alles zit zelfliefde. Ben jij het waard om geld, liefde, ruimte te ontvangen. Je hoeft niet alleen maar te geven. Zorg dat het in balans is.

Oh nee, straks laten ze mij vallen!

Mijn grote worsteling was ook dat ik een aantal geweldige vrouwen heb leren kennen door zelfliefde. Zij maken van mijn ondernemersproces een feestje. Ik ben echt gek op jullie! Mijn angst was dat zij mij zouden laten vallen. Dat ze een andere weg zouden gaan. En misschien is dat ook zo. Tegelijkertijd vertrouw ik er op dat zij blijven.


De regie pakken

En weet je, ik wil met vrouwen werken die dezelfde vibe en enthousiasme hebben als dat ik heb. Die net als ik ook klaar zijn om echt te investeren in zichzelf. In tijd, in motivatie, in liefde en in geld. Vrouwen die ook écht klaar zijn voor zelfliefde. Die de verantwoordelijkheid en de regie willen pakken over hun eigen leven.


Wat klopt er niet meer voor jou?

Als ik heel eerlijk nu 45 euro zie staan, dan klopt het totaal niet meer. Helemaal niet naast de bedragen die ik betaald heb voor mijn eigen proces en het drukt ook absoluut niet de liefde naar mezelf uit.


Wat klopt er in jouw leven echt niet meer? Wat is er in jouw leven echt totaal uit balans waardoor het tijd is om ook een leerproces in te gaan?


AANBOD BEKEND!

Mijn aanbod is dus bekend. Het is weer helemaal omgegooid. Er zijn twee trainingen van tien weken.


Tien weken???!!!Is dat niet veel te lang? Nee! Door het gesprek met mijn business coach heb ik twee dingen geleerd: we hebben tien weken nodig om gedrag te veranderen. En dat is natuurlijk een hoofddoel van de training. En herhaling is key. Daardoor gaan er nieuwe wegen (en dus nieuwe waarheden) worden gelegd in je hersenen.


Je hebt tientallen jaren gehad waarin je huidige manier van denken is ontstaan. Dat verandert niet in een week. Maar wel in 10 weken.  


Verschil tussen de twee trainingen

Het grootste verschil tussen de twee trainingen is heel eenvoudig: de ene training kan je heerlijk anoniem doen via e-mail. Ik heb gemerkt dat deze behoefte groot is in de online wereld. Daarin ik herken ik mezelf zeker ook in!


In de andere training werk je met mij samen. En hier herken ik me sinds kort ook in. Want het is super gaaf om elkaar te inspireren, samen te groeien, te delen als je vastloop, elkaars hulp te vragen als je het even niet weet, of tips te delen over hoe je van je leven nog meer een feestje kunt maken bijvoorbeeld. En hierin krijg je vijf coach-gesprekken met mij van een half uur. En geloof me, dan groei je als een malle!


MIJN AANBOD


Beide trainingen starten 29 mei.


DE ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING

Start: 29 mei

Duur: 10 weken


Inhoud:jij groeit door te leren hoe je lief voor jezelf kan zijn, door nieuwe inzichten, door korte dagelijkse opdrachten. Het lezen plus een opdracht kost niet meer dan 5 tot 15 minuten van je tijd. Je leert bewust op een nieuwe manier met jezelf omgaan. Deze training is nog weer uitgebreider dan de vorige. Je gaat ook op zoek naar waar je patronen vandaan komen zodat je hier op een liefdevolle manier opnieuw naar kan gaan kijken. Iedere dag ontvang je een e-mail met steeds verschillende thema’s rondom zelfliefde: uiteraard liefde voor jezelf, vertrouwen in en op jezelf, ontspanning, patronen doorbreken, jouw verlangens, behoeftes, waarde en grenzen leven, je leert jezelf uitspreken waardoor je meer rust ervaart en meer in lijn komt met jouw binnenwereld, je gaat een feestje maken van dit moment, bodytalk, het leven vieren, verbinding maken met jezelf, accepteren van wat er nu is.


Voor wie:voor vrouwen die echt klaar zijn voor de weg terug naar zichzelf. Die gelukkig willen zijn. Die zichzelf het waard vinden om in zichzelf te investeren. Niet alleen in geld, maar ook zeker in tijd en in jezelf! Voor vrouwen die net als ik zelf aan het roer willen gaan staan en de regie willen pakken over hun eigen leven.


Prijs:197,-


Aanmelden:doe je>>>hier


Wil je in termijnen betalen? Stuur mij een bericht!


DE ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING - VIP


Start:29 mei

Duur:10 weken


Inhoud:de kracht van de groep. 1+1=4. Je neemt samen met andere inspirerende vrouwen deel aan een online zelfliefde community op Facebook. Je kan je struggles en overwinningen delen in de Facebookgroep. Samen inspireren we elkaar naar een next level van zelfliefde. Ik kijk dagelijks mee en geef antwoord op vragen en geef extra tips. Plus de magische kracht van 1-op-1 coaching: vijf gesprekken van een half uur.


Jij groeit ook door te leren hoe je lief voor jezelf kan zijn, door nieuwe inzichten, door korte dagelijkse opdrachten. Het lezen plus een opdracht kost niet meer dan 5 tot 15 minuten van je tijd. Je leert bewust op een nieuwe manier met jezelf omgaan. Deze training is nog weer uitgebreider dan de vorige. Je gaat ook op zoek naar waar je patronen vandaan komen zodat je hier op een liefdevolle manier opnieuw naar kan gaan kijken. Iedere dag ontvang je een e-mail met steeds verschillende thema’s rondom zelfliefde: uiteraard liefde voor jezelf, vertrouwen in en op jezelf, ontspanning, patronen doorbreken, jouw verlangens, behoeftes, waarde en grenzen leven, je leert jezelf uitspreken waardoor je meer rust ervaart en meer in lijn komt met jouw binnenwereld, je gaat een feestje maken van dit moment, bodytalk, het leven vieren, verbinding maken met jezelf, accepteren van wat er nu is.


Voor wie:je wil graag samen groeien naar een volgend level. Je wil nog meer in je kracht gaan staan en je eigen potentie leven. Je bent klaar om lastigheden aan te gaan met mensen die jou niet zo graag zien veranderen. Maar je beseft dat het nodig is om gelukkig te zijn. Je wil steeds meer gaan kiezen voor je eigen geluk. Waarbij je relatie er aan de ene kant veel leuker op wordt, maar je ook zeker verwijten op z’n tijd kan verwachten :-). Je bent ook bereid om ongemakkelijkheden aan te gaan, omdat je weet dat je hierover kan delen met de andere vrouwen in de groep. En omdat je weet dat het nodig is om gelukkig te zijn. Je wil heel graag sneller groeien samen met mij en de groep. Door de 1-op-1 sessies weet je dat je sneller zal gaan. Dat je bepaalde patronen steeds meer achter je kan laten.


In een gratis 1-op-1 gesprek kijken we of je al klaar bent voor deze training. Je hebt in ieder geval al het nodige aan zelfontwikkeling gedaan en begrijpt niet helemaal waarom je dan toch nog niet echt gelukkig bent. Of je hebt al de online zelfliefde training actief (voor jezelf) gevolgd.


Nu nog voor de try-out prijs van: 347,-


Aanmelden:doe je>>>hier


Wil je graag in termijnen betalen? Stuur me een bericht!


Meer weten?

Wil je meer weten over de trainingen mail me voor een 1-op-1 gesprek dan beantwoord ik al jouw vragen!!


Joehoeeee!!!!

Ik heb echt onwijs veel zin in de volgende zelfliefde reis. Ik zit weer helemaal in de flow! En dat gun ik jou ook natuurlijk :-)


57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven