Trying to fit in is denying your own colour

Vera Helleman

 

 

Hallo, 

Ik ben Sigrid  

Ik vertel jou graag meer over mezelf. 

Leuk als je de moeite neemt mij te leren kennen.

website witte rand.png

De zin van het leven is dat je er zin in hebt

De zin van het leven is dat je er zin in hebt... Dit is waar ik nu sta. Het leven mag gevierd worden! Je mag zelf de slingers en ballonnen ophangen. Een feestmuts opzetten. Het leven is ongelooflijk leuk, boeiend, fun, genieten. Als je de spelregels gaat ontdekken over het leven en dat niet jouw buitenwereld, maar je binnenwereld bepaalt hoe jij het leven ervaart. 

Zo dacht ik er natuurlijk niet altijd over. Want anders stond ik nu niet waar ik nu sta. Het was een behoorlijk hobbelige weg vol met grote irritante keien die ik heb bewandeld. Nou ja, ik dacht die keien overal te zien. In afwijzing van anderen. In niet goed genoeg zijn voor mijn ouders, mijn partner, op het werk en zelfs bij vriendinnen.

 

 

Maar achteraf was ik mijn eigen grootste en zwaarste kei. Die hield ik bij me op mijn rug in een mooie vrolijke rugzak, want ik hou van leuke gezellige dingen. Dat dan weer wel. Ergens onderweg had ik besloten dat ik niet waardevol ben, niet goed genoeg en niet van mezelf kon houden. 

Gelukkig ontdekte ik zelfliefde.

Zo, genoeg over het verleden. 

Ik leef graag in het moment, omdat het leven eigenlijk hartstikke leuk blijkt te zijn. Als je er maar wel wat van 'begrijpt', voor zover dat mogelijk is en zelf de slingers ophangt.

* ik woon samen met een partner die -nu mijn binnenwereld op orde is- ook nog eens hartstikke leuk blijft te zijn. Hij heeft een hele leuke vrolijke dochter van elf jaar.

* zet een heerlijke dance-beat op mijn koptelefoon en ik dans de sterren van de hemel. Althans, zo voelt het. Maar ik vermoed dat het er best gek uit ziet. Geef mij muziek, de zon en buitenlucht en ik ben op mijn gelukkigst. Helemaal die paar weken per jaar dat ik opeens een fanatieke hardloper ben.  

* ook word ik onwijs blij van kleur en kleurige bloemen. Zonder bloemen klopt er iets niet. Mijn droomwereld staat vol bloemen, gezellige hoekjes, gezellig gedekte tafels met vrolijk  opgediende maaltijden en een opgeruimd huis. 

* plezier, genieten en bewust een feestje van het leven maken heeft nu mijn belangrijkste focus. Want ... wat je aandacht geeft groeit! En dat lukt hartstikke goed!

* zelf heb ik geen kinderen, maar wel een poeperig klein mini hondje Lizzy. Zij is de liefde van mijn leven (niet zeggen tegen mijn vriend natuurlijk). 

* ik hou enorm van gezond eten, maar helaas ook van hele repen chocolade, het liefst iedere dag.

* ik kan gelijk onwijs de diepte ingaan. Zo kan je binnen tien minuten al aan mij je gekkigheden hebben bekend omdat je je niet veroordeeld voelt. Ik ben namelijk erg openminded en begripvol. Maar tegelijkertijd is het altijd op een luchtige manier, en mag er ook tussendoor gelachen worden. 

* mijn vriend is helemaal gek van zeilen. Ik houd van ontdek je plekje. Dus met zo nu en dan een ruzietje tussendoor en allebei flink wat water bij de wijn gaan we tegenwoordig iedere zomer drie maanden zeilen. En zijn we van plan om over een paar jaar 'voorgoed' Nederland achter ons te laten.

* ik kom uit Drenthe, mijn ouders gingen op mijn tiende scheiden. Gelukkig maar, want daardoor heb ik drie geweldige broers erbij gekregen. De liefde voor de natuur heb ik hier vast ontwikkeld.

En nu is het jouw beurt.

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Hoe ga jij met jezelf en zelfliefde om? Waar loop je tegen aan? 

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, stuur me dan een bericht.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om iedere vrouw verder te helpen als ze met mij in contact komen. Soms is dat door een samenwerking aan te gaan, maar ik verwijs je net zo lief door naar een andere coach als ik voel dat je met hem/haar een betere klik zou hebben.