ONLINE MINI TRAINING OVER ZELFLIEFDE 

Is dit jouw eerste kennismaking met Zelfliefde? Wil jij de eerste stappen maken in de wereld van zelfliefde? Omdat je graag een fijne liefdevolle relatie met jezelf als met jouw (toekomstige) partner wil? 

 

Laat mij jou leren om echt van jezelf te houden, zodat je niet langer de liefde, waardering en bevestiging uit je buitenwereld nodig hebt. Ik leer jou om jezelf goed genoeg te vinden en zelfliefde, en dus jezelf, top prioriteit te maken.

In deze training ga je tien dagen lang de diepte in en maak je kennis met mijn visie op zelfliefde. Deze korte instaptraining heeft al vele vrouwen geïnspireerd om zelf met zelfliefde aan de slag te kunnen gaan!

- Ben jij die zorgzame gevoelige enthousiaste vrouw? Voel je de ander zo goed aan? Waardoor je vooral klaarstaat voor de ander en niet voor jezelf? Stel je de ander niet graag teleur?

 

- Herken je dat gevoel van onzekerheid, er niet mogen zijn, niet belangrijk zijn, waardoor je vaak niet goed genoeg voelt in contact met een man? Je ervaart hierdoor veel onrust, afwijzing en misschien zelfs jaloezie?

- Heb jij moeite met tijd voor jezelf vrij maken, ervaar je geen ruimte voor jezelf? Die heerlijke wandelingen of bijkletsen met een vriendin schieten er veel te vaak bij in? Ondertussen voel je moe en teleurgesteld? 

- Vind je het moeilijk om je grens aan te geven, omdat je graag aardig gevonden wil worden en conflicten vermijdt? Hierdoor voel je je vaak moe, snel geïrriteerd? Is dit ook een reden dat je relaties best ingewikkeld vindt?

- Hangt jouw geluk meestal af van anderen of iets buiten jou? Je werk? Je collega's? Hoe je vriend of je vriendinnen tegen je doen? Ben je aan het wachten op morgen, op die nieuwe baan op het juiste moment om te veranderen en gelukkig te kunnen zijn?

DAN IS DEZE ZELFLIEFDE TRAINING ZEKER IETS VOOR JOU!

WAT ANDEREN ZEGGEN. 

STEL JE EENS VOOR...

* Dat je stralend en blij aan de dag begint. Je hebt zin in de dag. Je ervaart een positieve fijne energie en kijkt liefdevol naar jezelf in de spiegel. 's-Avonds val je met een tevreden glimlach in slaap. 

* Je neemt tijd voor jezelf,  je leeft gezond, doet veel dingen die je leuk vindt en je voelt je ontspannen. 

* Je hebt meer zelfvertrouwen en bent milder naar jezelf. Je bent veel minder afhankelijk van de complimenten en waardering van anderen. Je durft voor jezelf op te komen en accepteert je zelf volledig.  Je bent blij en dankbaar met jezelf.

* Je hebt een fijne gelijkwaardige liefdesrelatie en raakt niet gelijk van slag als het niet lekker loopt met je partner. Jullie hebben het goed samen en tegelijkertijd hebben jullie een eigen leven.

 

Je voelt je veel gelukkiger, vredig en thuis bij jezelf. Je hebt veel plezier met je partner, vrienden en op je werk. Je kan echt genieten van wat er op je pad komt. 

Praktisch:

* Start nu!

* Tien dagen iedere ochtend een opdracht.

* De training kan gevolgd worden via e-mail.

* En je kan je aanmelden bij de Facebook Community. 

* max 15 minuten per dag.

*  Nu euro 27,50 ipv 49,-