JAARPROGRAMMA 

MIJN ZELFLIEFDE JAAR 

'Kies vandaag voor leven vanuit liefde voor jezelf'

Na deze training - boordevol 'tegendraadse' inzichten - ervaart 95% van de vrouwen meer zelfliefde, rust en geluk

Voor wie? 

Voor de vrouw die klaar is met eeuwig piekeren, andere mensen pleasen en nooit tevreden is met zichzelf.

 

Jij bent een druk bezette zorgzame vrouw die het voor de buitenkant voor elkaar lijkt te hebben. Je bent spontaan, hebt een rijk sociaal leven en een goede carrière. Maar van binnen voelt het vaak als een grote ZOOI. En je hebt een punt bereikt waarop je denkt: En nu is het klaar. Als je elke week een rapport zou krijgen van je piekertijd ipv je schermtijd zou je schrikken van de hoeveelheid tijd die je daaraan kwijt bent. Je wordt steeds vaker moe van hoe ingewikkeld je dingen kunt maken in je hoofd. 

 Jij...

Je voelt je niet gezien, niet goed genoeg, onzeker, niet waardevol en denkt dat je hard moet werken en moet laten zien wat je waard bent,  om van dit gevoel af te komen. Het lijkt wel alsof het nooit genoeg is wat je doet.

Je MOET van alles van jezelf. Staat altijd aan. Cijfert jezelf weg. Waardoor je geen idee hebt wat jouw behoeftes en verlangens zijn. 

Je bent veel te vaak uit balans. Hoofdpijn, nekpijn, gespannen en onrustig. En dat terwijl je zo verlangt naar dat gevoel van balans en rust.

Je snauwt naar je partner, je kinderen of als single verlies je je eenzaam op de bank in negatieve gedachten over je ex of waarom je nu nog steeds single bent. 

Je vindt het moeilijk om je grenzen duidelijk aan te geven, tijd voor jezelf te nemen en keuzes te maken die jou dienen. Het is veel makkelijker om maar niks te zeggen, onduidelijk te zijn, andermans leven te leven en jezelf onbelangrijk te maken om zo conflicten en teleurstelling te vermijden. 

Je bent zorgzaam en doortastend. Een echte doorzetter die het maximale uit zichzelf en het leven wil halen. Je hebt alles wat je nu bereikt hebt gedaan op deze knal-energie van presteren. Maar je merkt dat het op deze manier niet meer werkt.

 

Je houdt van groei en je hebt dan ook meerdere dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toch mist er iets. Het lijkt wel of anderen sneller resultaat behalen dan jij. 

Schermafbeelding 2020-11-16 om 20.10.18.

Je hebt een goede baan, maar ook hier ben je erg dienstbaar en geef je het maximale van jezelf. Jouw identiteit bestaat haast ongemerkt uit alles wat je bereikt hebt met jouw doortastendheid en doorzettingsvermogen.

Je straalt zelfvertrouwen uit aan de buitenkant. Je weet je onzekerheid goed te verbergen. Mensen verwachten niet van jou dat jij je zo onzeker, uit balans en minderwaardig kan voelen. Je laat tenslotte een vrolijke, positieve, enthousiaste vrouw zien die klaar staat als je haar nodig hebt, waar je mee kan lachen, gezellig wijntjes mee kan drinken en diepe gesprekken mee kan voeren. En als de gelegenheid het toelaat heerlijk mee kan dansen.

 

Je begrijpt het niet. Je hebt toch al behoorlijk aan jezelf gewerkt. Bij een therapeut geweest, een training gedaan, een jaarprogramma, een retraite. En toch houd je een bepaalde onzekerheid en ingewikkeldheid. Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Je voelt je snel minderwaardig bij je partner, je collega en zelfs bij vriendinnen kan je je onzeker voelen. En hoe komt het toch dat je zo blijft hangen in dingen? Zoals het gedoe met je partner, je verleden dat je maar niet helemaal kan afsluiten, een ex waardoor je nu nog steeds niet echt gelukkig bent.

 

Nee zeggen en voor jezelf kiezen is moeilijk. Al zou niemand dit van je verwachten. Liever blijf je over-analyseren in je hoofd hoe het anders kan, waar de oplossing ligt of vertel je jezelf dat je niet goed genoeg bent. Liever wijs je jezelf af dan dat je een ander teleurstelt. 

Voor jezelf kiezen? Je zou niet eens weten waarvoor je dan zou moeten kiezen, want je weet niet wat je eigen behoeftes en verlangens zijn. Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat jijzelf nodig hebt.

Vaak word je gespannen en met hoofdpijn wakker. Het altijd maar aan staan voelt zwaar. En je bent wel klaar met die al die twijfels. Over je werk, of je partner nog wel de juiste persoon voor je is, of je die vriendschap nog wel ziet zitten. 

Je voelt de uitnodiging voor zelfliefde. Dat verdien je gewoon. Dat voel je ook, dat je steeds meer mag genieten van het leven. Blij mag zijn met jezelf. 

Maak je ook geen zorgen. Heel veel vrouwen hebben dit. Ook vrouwen waarvan jij denkt dat ze alles hebben. Dit is heel normaal, want dit komt van vroeger. Maar wees niet getreurd, want je kan dit afleren. Heb je ooit een kind gezien die zo negatief dacht? Nee dus ... dat is aangeleerd. En in deze training ga je het afleren.

Lee

Leef jij om een ander gelukkig te maken?

 

Of leef jij om jezelf gelukkig te maken? 

Heb jij je zelf wel eens gevraagd voor wie jij leeft? Voor jezelf of voor anderen? 

En als je nu vooral voor de ander leeft, ben je dan nu gelukkig? Of is het tijd voor jou? 

Zelfliefde is jouw natuurlijke staat van zijn, daarom doet zelf-afwijzing ook zo'n pijn. 

Schermafbeelding 2021-01-07 om 21.16.50.

 

Hi, ik ben Sigrid

 

Ik ben Zelfliefde Coach en Online Trainster en ik help bewuste, enthousiaste, positieve vrouwen bij het bouwen aan een liefdevolle relatie met zichzelf. Door Zelfliefde bouw je niet alleen aan een geweldige relatie met jezelf, maar ook aan een liefdevolle relatie met je (toekomstige) partner, vriendschappen, collega’s. 

 

Dit is mijn allergrootste missie. Vrouwen laten leven vanuit liefde voor zichzelf, laten leven vanuit zelfliefde. Zelfliefde is absoluut niet vanzelfsprekend voor mij geweest. Ik heb lange tijd alleen maar kunnen denken dat ik niet onzeker wilde zijn, ik voelde me niet goed genoeg en op mijn dieptepunt schaamde ik me zelfs voor mezelf. De buitenwereld moest mij bevestigen in of ik goed genoeg was of niet. Deden ze dit niet in mijn beleving dan zat ik vol zelfafwijzing. In mijn relatie, mijn vriendschappen en mijn werk kwam deze onzekerheid terug. 

 

Achteraf moest ik hier door heen om te staan waar ik nu sta. Alsof ik heel veel vrouwen voor heb moeten gaan om ze nu te helpen met zelfliefde. Ik heb inmiddels acht jaar lang gewerkt en gesleuteld aan mezelf om te staan waar ik nu sta. 

 

Zelfliefde voor mij het missende puzzelstukje te zijn. Nu twee jaar geleden ontdekte ik Zelfliefde. Opeens duikelden de inzichten over elkaar heen en veranderde er pas echt wat voor mij. De betekenis van zelfliefde en alles wat daar bij komt kijken geef ik nu met zoveel liefde door aan andere vrouwen. Wat is er mooier dan iedere dag met zelfliefde bezig te zijn. Ik kan niks leukers bedenken! 

Klinkt zelfliefde voor jou zweverig? Niks is minder waar, want ik sta nu met beide voeten op de grond in plaats van in die wirwar van ingewikkelde piekergedachten.

.

MIJN LEVEN NU

 • Ik zit vol zelfvertrouwen en ben hartstikke gelukkig. Dat het leven zo leuk zou zijn had ik echt niet durven dromen. Ik geniet nu van mijn relatie met mijn partner, zijn dochter, vriendschappen en van mijn werk. 

 

 • Heb ik afscheid mogen nemen van die lage energie en vermoeidheid en over mijn grenzen gaan. Ik heb een positieve liefdevolle stem naar mezelf toe en ga liefdevol met mezelf om. Ik leef vooral in het hier en nu en luister ieder moment naar wat ik nu nodig heb.

 

 • Ik voel me nu vrij om te zijn wie ik wil zijn, doen wat ik wil doen en gaan waar ik wil gaan. Ik vind het nu juist meer dan logisch om mezelf op 1 te zetten en mijn binnenwereld leidend te laten zijn. 

 

 • Heb ik een methode gevonden waarmee ik al heel veel vrouwen met veel succes heb mogen helpen om zelfliefde te leven en te leven vanuit liefde voor zichzelf. 

Een gebrek aan zelfliefde is de nummer 1 reden waarom vrouwen niet kunnen genieten van mooie momenten en fantastische kansen laten schieten. Herkenbaar?

Wist je dat meer dan 50% van de Nederlandse vrouwen problemen heeft op het gebied van zelfliefde? Dat is natuurlijk een enorm aantal, maar ergens ook weer heel logisch. De generatie vrouwen tussen de 30-50 zijn opgevoed door een generatie vrouwen wiens rol het vooral was om in de keuken te staan en voor anderen te zorgen. Anderen kwamen eerst, dan jij. Met als gevolg dat we het gewend zijn geraakt om onze eigen behoeftes minder belangrijk te maken dan die van anderen. En dat heeft weer als gevolg dat we onszelf steeds minder waard zijn gaan vinden. Maar de maat is vol. Overal zie ik vrouwen opstaan. Ze zijn klaar. Klaar met zichzelf wegcijferen en klaar voor meer zelfliefde en rust.

Schermafbeelding 2020-12-16 om 19.30.53.

 

Stel je eens voor...

 

Hoe zou het voor je zijn als je zou leven vanuit liefde voor jezelf? Hoe zou je leven er dan uit zien? Wat is er dan anders? Stel je dat eens voor? Hoe is dat voor jou?

 

Laat mij je helpen om jou van alles wat nu nog zo ingewikkeld voelt af te helpen. Laat mij jou helpen ontdekken dat zelfliefde ook voor jou het missende puzzelstukje is. Stop met nog harder met zoeken buiten jezelf om een betere versie van jezelf te worden.

 

Ik wil jou graag leren hoe jij kan leven vanuit liefde voor jezelf. Je meenemen op deze prachtige zelfliefde reis, zodat jij er niet zeven jaar over hoeft te doen en te zoeken om gelukkig te zijn

'Inmiddels weet ik precies wat de succesfactoren zijn gelukkig te zijn, vertrouwen te voelen en in je kracht te gaan staan. Dit is namelijk hoe ik mijn leven ook leef.'

 

LEEF VANUIT LIEFDE VOOR JEZELF.

 

Mijn Zelfliefde programma is speciaal voor jou. 

 

Leef jouw leven vanuit liefde voor jezelf! 

 

Tijdens dit jaar programma bouwen we aan een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met werken we automatisch aan alle relaties. Want jouw binnenwereld bepaalt jouw buitenwereld. In deze Zelfliefde Methode werken we aan verschillende aandachtsgebieden om daadwerkelijk verandering aan te brengen aan jou leven zodat jij aan het eind van de training meer zelfvertrouwen ervaart, het leven viert, geniet, en liefdevol met jezelf omgaat. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE ONLINE TRAINING?

Mijn doelen: 

* Jij krijgt helder hoe je een geïnspireerd leven leidt vanuit zelfliefde en vertrouwen. 

* Jij weet hoe je de antwoorden voortaan uit je zelf weet te halen. Jij wordt jouw eigen inspirator. 

* Jouw leven wordt lichter, met meer fun en meer plezier. Jij ontdekt dat je leven leuk mag zijn.

Jouw doelen:

* Jij gaat voor een geïnspireerd en ontspannen leven en wil je daar 100% voor inzetten.

* Je stelt je open voor inzichten en opdrachten om daadwerkelijk stappen te maken naar zelfvertrouwen.

* Je gaat voor leven in plaats van overleven ieder moment en iedere dag opnieuw!

* Jij bent bereid om naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.15.47.

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?

 

Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.22.36.

Lisette

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de 'simpele' truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.33.41.

Wieteke

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

 

Het programma

 

 • 7 maanden zelfliefde, groei en ontwikkeling zodat jij gaat leven vanuit liefde voor jezelf /  PLUS 1 bonusmaand / PLUS gastspreeksters / PLUS live Q&A's.

 • Een Zelfliefde Community met gelijkgestemde vrouwen en mijn support van ma tm do.

 • Iedere week ontvang je een nieuw thema met dagelijkse een e-mail met inzicht en een opdracht in je inbox.

 • Iedere maandag start jij met een intentie voor het week-thema, op zondag schrijf je op wat je bereikt en veranderd hebt.

 ​

 • Een geweldige community met inspirerende vrouwen die elkaar helpen.

 • Dagelijks ben je gemiddeld 15 minuten kwijt aan zelfliefde dus aan jezelf

 • Je volgt het in je eigen tijd en op je eigen tempo. Geen perfectionisme please! Jij voelt welk tempo klopt bij jou!

 • Je hoeft nergens heen en volgt de training heerlijk vanaf jouw lievelingsplek

 • Je krijgt mijn bewezen succesmethode waardoor je van onzekerheid, een bepaalde ingewikkeldheid verandert in een vrouw met zelfvertrouwen die van zichzelf houdt en leeft vanuit liefde voor zichzelf.

 • Je ontvangt de e-mails in je inbox dus de inzichten kan je altijd teruglezen, dus je kan het ieder moment weer oppakken. De meditaties en visualisaties blijven een jaar online.

Schermafbeelding 2020-12-16 om 21.46.01.

Dit is nog niet alles! Je krijg ook nog onderstaande supertoffe bonussen:

Bonus 1

Ontdek jouw behoeftes & verlangens ​

In deze bonusmodule ga je jouw intuïtie, jouw behoeftes en verlangens volgen.

t.w.v. 125,-

Bonus 2

Creëer jouw lievelingsleven

In deze bonusmodule gaan we heel gericht aan de slag met jouw lievelingsleven. 

 

Hier valt alles samen. 

 

t.w.v. 125,- 

Bonus 3

Ontdek jouw intuïtie

In deze bonusmodule deel ik met jou hoe je je kan leven vanuit jouw intuïtie. 

 

Wat wil er door jou geleefd worden?

 t.w.v. 125,-

Bonus ​4

 

Verbinden met jezelf

 

Hoe verbind je je nog meer met jezelf en jouw binnenwereld?

Als het goed is doe je dat al voordat deze bonus er is, maar in deze bonusmodule gaan we hier specifiek mee aan de slag.

t.w.v. 125,-

Bonus 5 

 

Meditaties & Visualisaties

 

Uiteraard ontvang je verschillende meditaties en visualisaties.

t.w.v. 247,-

Bonus 6

Verschillende gast-masterclasses

Verschillende inspirerende vrouwen worden uitgenodigd over Zelfliefde 

 

t.w.v. 1397,-

Bonus 7

 

Een gratis 1-op-1 gesprek

 

Een gratis  

1-op-1 gesprek met mij van 30 minuten. 

t.w.v. 

97,-

Bonus 8

 

Masterclasses 

Masterclasses en live Q&A's.

 

t.w.v. 497,- 

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

De zin van het leven is dat je er zin in hebt.

Het leven vieren

De weekenden zijn er om gevierd te worden. Om gelukkig te zijn. Jezelf te verwennen. Te genieten. Cadeautjes te kopen. 

Wat anderen zeggen: de training is praktisch, helder, makkelijk, eenvoudig, snel en leuk en zelfliefde blijkt het missende puzzelstukje als je al op verschillende manieren aan jezelf hebt gewerkt.

Kwartaal 1

Hier gaan we aan de slag met jou (ego) denken. Zonder dat je het door hebt zit je in heel veel verhalen. Zo kan het zijn dat je 100 keer dezelfde zorgen herhaalt in je hoofd, terwijl je gewoon op een stoel zit. 

In dit kwartaal leer je over zelfliefde, alles over jezelf, hoe het leven voor je werkt. 

Kwartaal 2

Hier gaan we aan de slag met het aangeven van grenzen, voor jezelf kiezen, omgaan met angst en drama. En zoveel meer. 

Kwartaal 3

Jij 'denkt' teveel. Dat gaan we hier anders doen. We gaan steeds meer naar het voelen. Wat wil ik nu eigenlijk. Wat voel ik dat ik nodig heb. Waar word ik blij van. Wat heb ik nodig. Hoe stuur ik bij op gelukkig zijn, innerlijke rust en zelfvertrouwen. En je leert hoe je steeds meer in je kracht kan gaan staan.

Kwartaal ​4

 

Alleen maar nu. Mijn favoriete. Maar hiervoor moet je eerst volwassen worden en betere keuzes maken. Dat leer je in de vorige kwartalen. 

Hier gaan we aan de slag met leven in het moment. Genieten van wat er nu is. En leren zijn met wat van binnenuit geleefd wil worden. 

Nee, totaal niet zweverig. Juist niet! Beloofd. Juist veel meer met beide voeten op de grond komen te staan. 

HOE KAN JOUW VERANDERING ERUIT ZIEN? 

Lees wat de vrouwen uit mijn trainingen zeggen

 • “Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel”

 • "Ik voel me veel tevredener, ontspannen en vrolijk"

 • “Ik geef veel minder van mezelf weg en kan dicht bij mezelf blijven”

 • “Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen”

 • “Ik hoef niet te scheiden, want mijn relatie is zoveel beter geworden”

 • “Ik geniet zoveel meer van mijn leven”

 • “Op alle vlakken is mijn leven zo verbetert” 

 • “Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan”

 • “Ik ervaar meer gelijkwaardigheid in mijn vriendschappen en werk”

 • “Ik kan nu vooruit kijken in plaats van dat ik nog steeds mijn ex of het verleden op de schuld geef”

 • “Ik ben een veel leukere partner naar mijn vriend toe”

Schermafbeelding 2020-05-08 om 18.50.53.

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU ALS:

Het liefst help ik iedereen. Maar dat kan helaas niet. 

 

En als ik heel eerlijk ben wil ik er ook niet voor iedereen zijn. Ik weet inmiddels dat dit programma heel goed werkt voor  bewuste, enthousiaste, positief ingestelde vrouwen die al actief bezig zijn met groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze missen alleen nu nog dat ene puzzelstukje. Het is voor de vrouw die haar lievelingsleven wil leven en daar ook echt klaar voor is. Die het werk wil doen. Die ruimte heeft in zichzelf om te willen veranderen. 

 

Wil je niet al te veel moeite doen, vasthouden aan het oude, geen ruimte vrij maken voor jezelf dan is het programma niet geschikt voor jou. We gaan namelijk voor echte verandering en een totaal nieuwe kijk op jouw leven. 

 

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

Ik kan me zo goed voorstellen dat je twijfelt of dit programma echt iets voor jouw is. Ik wil jou en andere geweldige vrouwen heel graag helpen. Natuurlijk omdat ik weet dat het zo anders kan. 

Als je wil weten of dit programma echt iets voor jou is neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit of dit programma iets is voor jou. Ik zal mijn eerlijke mening geven of dit het geval is. 

OVERTUIGD DAT DIT JOU GAAT HELPEN? MELD JE NU AAN!

MIJN ZELFLIEFDE JAAR Exclusief

'Leven vanuit liefde voor jezelf'

De totale waarde voor de training is 1997 euro.

 

Jij betaald

€167,- (in 12 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €1997,- (incl. BTW)

Dit is wat je krijgt:

 • 365 inzichten en oefeningen

 • meditaties en visualisaties

 • meerdere masterclasses en Q&A's

 • gastoptredens online

 • gratis 1-op-1 sessie 30 minuten

 • verschillende bonus modules

 • 13 maanden lang toegang tot de zelfliefde community + support

MIJN ZELFLIEFDE JAAR 

VIP 

'Leven vanuit liefde voor jezelf'

De totale waarde voor de training is 2497 euro.

 

Jij betaald

€209,- (in 12 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €2497,- (incl. BTW)

Dit is wat je krijgt:

 • Alles wat je krijgt bij de training Exclusief.

 • 4 gratis 1-op-1 sessies van 45 minuten met mij om het maximale uit de training te halen.

 

TEVREDENHEIDSGARANTIE 100%

Niet goed = geld terug

 

30 DAGEN GARANTIE

De Zelfliefde Training is al door vele deelneemsters effectief gebleken.

 Ik kan dus met zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

 

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

 

Ik bied 100% niet goed, geld terug!

 

Als je na 30 dagen niet tevreden bent, 

en je hebt aangetoond via dagelijkse e-mail dat je de opdrachten hebt gemaakt, 

dan krijg je je geld terug, zonder dat je daar een reden voor op hoeft te geven.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.40.35.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.39.05.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.46.04.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.07.58.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.11.39.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.29.04.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.30.27.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.33.42.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.41.58.