MASTERCLASS ZELFLIEFDE  5 januari 20:00

 

Doe je mee? 

'Dat jij zo onzeker bent, daar kan ik echt niks mee'. De woorden van mijn ex. Een reden waardoor het niet goed ging tussen ons. Want wat had ik het lastig in relaties. En niet alleen in relaties. Ik had het vooral ingewikkeld met mezelf. 

Zo cijferde ik mezelf teveel weg. Als een ander maar gelukkig was. 

Ik was erg gericht om mijn buitenwereld. Vind de ander mij wel leuk? Vind mijn vriend mij wel leuk en goed genoeg. Ik twijfelde aan van alles. Voelde me snel afgewezen en minderwaardig. 

Wat was ik vaak moe, had ik vaak kritiek op mezelf en wat voelde ik me onrustig en niet gelukkig. 

Totdat ... ik zelfliefde ontdekte. Totdat ik ging werken aan een liefdevolle relatie met mezelf en daarmee met mijn - jawel nieuwe partner - waar ik het nu hartstikke leuk mee heb. 

Dinsdag 25 mei geef ik een masterclass over zelfliefde en relaties. Doe je mee? 

Schermafbeelding 2020-11-16 om 23.11.41.

WAT JE LEERT TIJDENS DEZE GRATIS MASTERCLASS

  •  Je leert waarom Zelfliefde een MUST is om je niet langer onzeker en niet goed genoeg te voelen en waardoor je eindelijk jezelf op de eerste plaats gaat zetten

  • Wat de nummer 1 reden is waardoor jij nu niet gelukkig bent

  • HOE jij weer aan het roer gaat staan van je eigen leven zodat jij kunt zijn wie JIJ wil zijn in plaats van hoe ANDEREN jou graag zien

  • Mijn allereerste en belangrijkste Zelfliefde Tool waardoor alles voor mij veranderde en ik steeds meer zelfvertrouwen ontwikkelde

  • Hoe jij in verbinding kan blijven met jezelf waardoor je meer energie over hebt voor jezelf en je geliefden

 

  • Wat jij nodig hebt om meer gaat genieten en de spark weer terugbrengt in jouw leven

 

  • Hoe je van de gestreste en geprikkelde vrouw weer kunt veranderen naar de liefdevolle en geduldige vrouw die je diep in je hart graag wilt zijn

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR IN ZELFLIEFDE

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.15.47.

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?

 

Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.22.36.

Lisette

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de 'simpele' truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Schermafbeelding 2020-08-10 om 12.33.41.

Wieteke

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Deze Masterclass is geheel gratis. 

 

Wil jij ook 

* Een liefdevolle relatie opbouwen met jezelf.

 

* Meer zelfvertrouwen ervaren.

 

* In verbinding blijven met jezelf.

 

* Een liefdevolle relatie.

* Omgaan met ongemakken binnen relaties.

MELD JE DAN HIER AAN: