ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING 

'Leven vanuit liefde voor jezelf'

Na deze training - boordevol 'tegendraadse' inzichten - ervaart 95% van de vrouwen meer zelfliefde, rust en geluk

Voor wie? 

Jij bent een drukke vrouw die het voor de buitenkant voor elkaar lijkt te hebben. Je bent spontaan, hebt een rijk sociaal leven en een goede carrière. Maar van binnen voelt het vaak als een grote ZOOI. En je hebt een punt bereikt waarop je denkt: En nu is het klaar. Als je elke week een rapport zou krijgen van je piekertijd ipv je schermtijd zou je schrikken van de hoeveelheid tijd die je daaraan kwijt bent. Je wordt soms moe van hoe ingewikkeld je dingen kunt maken in je hoofd. 

 Jij...

Je zit altijd in die hoge energie en met je aandacht gericht op de ander. Je staat altijd aan. Nog even dit, nog even dat. Terwijl je tegelijkertijd ook zo kan verlangen naar even alleen zijn.

 

Je wil zo graag de optimist zijn, die altijd blij en vrolijk is. Maar helaas is dit in de praktijk wel anders. Van binnen voel je je absoluut niet altijd zo. De mensen die jij lief hebt en dicht bij je staan moeten dit bekopen. Die zien die andere kant van jou en krijgen een snauw, je ergert je aan hun of je reageert zelfs behoorlijk dramatisch. Waarom ben je niet de gebalanceerde leuke vrouw die je zo graag al die tijd wil zijn.

 

Thuis moet het altijd op orde zijn, want rust in huis is rust in je hoofd. Hierdoor pak je niet de rust en een moment voor jezelf waar je eigenlijk zo’n behoefte aan hebt, omdat je energie vaak laag is.

 

Jij moet perfect zijn. Een slimmere, leukere, mooiere versie van wat je nu bent. Dus er ‘moet’ heel veel. Eerst moet alles gedaan zijn, en dan kom jij aan de beurt. En dan heb je ook nog eens moeite met nee zeggen. Hierdoor heb je maar zelden tijd over voor jezelf. En heb je eindelijk tijd voor jezelf … dan kan je hier niet eens van genieten.

 

Schermafbeelding 2020-11-16 om 20.10.18.

Lee

Leef jij om een ander gelukkig te maken?

 

Of leef jij om jezelf gelukkig te maken? 

Heb jij je zelf wel eens gevraagd voor wie jij leeft? Voor jezelf of voor anderen? 

En als je nu vooral voor de ander leeft, ben je dan nu gelukkig? Of is het tijd voor jou? 

Zelfliefde is jouw natuurlijke staat van zijn, daarom doet zelf-afwijzing ook zo'n pijn. 

Je hebt een goede baan, maar ook hier ben je erg dienstbaar en geef je het maximale van jezelf. Ze zien niet aan jou dat jij van binnen het behoorlijk vaak lastig hebt met jezelf, met het aangeven van je grenzen, ruimte pakken en dicht bij jezelf blijven.  Doordat je zoveel geeft van jezelf houd je maar weinig energie over. Eigenlijk heb je geen idee of ze wel blij zijn met jou op kantoor.

 

Je begrijpt het niet. Je hebt toch al behoorlijk aan jezelf gewerkt. Bij een therapeut geweest, een training gedaan, een jaarprogramma, een retraite. En toch houd je een bepaalde onzekerheid en ingewikkeldheid. Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Je voelt je snel minderwaardig bij je partner, je collega en zelfs bij vriendinnen kan je je onzeker voelen. En hoe komt het toch dat je zo blijft hangen in dingen? Zoals het gedoe met je partner, je verleden dat je maar niet helemaal kan afsluiten, een ex waardoor je nu nog steeds niet echt gelukkig bent.

 

Nee zeggen en voor jezelf kiezen is moeilijk. Liever blijf je over-analyseren in je hoofd hoe het anders kan, waar de oplossing ligt of vertel je jezelf dat je niet goed genoeg bent. Liever wijs je jezelf af dan dat je een ander teleurstelt. 

 

Voor jezelf kiezen? Je zou niet eens weten waarvoor je dan zou moeten kiezen, want je weet niet wat je eigen behoeftes en verlangens zijn. Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat jijzelf nodig hebt.

 

Vaak word je gespannen en met hoofdpijn wakker. Het altijd maar aan staan voelt zwaar. En je bent wel klaar met die al die twijfels. Over je werk, of je partner nog wel de juiste persoon voor je is, of je die vriendschap nog wel ziet zitten. 

Schermafbeelding 2021-01-07 om 21.16.50.

 

Hi, ik ben Sigrid

 

Ik ben Zelfliefde Coach en Online Trainster en ik help bewuste, enthousiaste, positieve vrouwen bij het bouwen aan een liefdevolle relatie met zichzelf. Door Zelfliefde bouw je niet alleen aan een geweldige relatie met jezelf, maar ook aan een liefdevolle relatie met je (toekomstige) partner, vriendschappen, collega’s. 

 

Dit is mijn allergrootste missie. Vrouwen laten leven vanuit liefde voor zichzelf, laten leven vanuit zelfliefde. Zelfliefde is absoluut niet vanzelfsprekend voor mij geweest. Ik heb lange tijd alleen maar kunnen denken dat ik niet onzeker wilde zijn, ik voelde me niet goed genoeg en op mijn dieptepunt schaamde ik me zelfs voor mezelf. De buitenwereld moest mij bevestigen in of ik goed genoeg was of niet. Deden ze dit niet in mijn beleving dan zat ik vol zelfafwijzing. In mijn relatie, mijn vriendschappen en mijn werk kwam deze onzekerheid terug. 

 

Achteraf moest ik hier door heen om te staan waar ik nu sta. Alsof ik heel veel vrouwen voor heb moeten gaan om ze nu te helpen met zelfliefde. Ik heb inmiddels acht jaar lang gewerkt en gesleuteld aan mezelf om te staan waar ik nu sta. 

 

Zelfliefde voor mij het missende puzzelstukje te zijn. Nu twee jaar geleden ontdekte ik Zelfliefde. Opeens duikelden de inzichten over elkaar heen en veranderde er pas echt wat voor mij. De betekenis van zelfliefde en alles wat daar bij komt kijken geef ik nu met zoveel liefde door aan andere vrouwen. Wat is er mooier dan iedere dag met zelfliefde bezig te zijn. Ik kan niks leukers bedenken! 

Klinkt zelfliefde voor jou zweverig? Niks is minder waar, want ik sta nu met beide voeten op de grond in plaats van in die wirwar van ingewikkelde piekergedachten.

.

MIJN LEVEN NU

 • Ik zit vol zelfvertrouwen en ben hartstikke gelukkig. Dat het leven zo leuk zou zijn had ik echt niet durven dromen. Ik geniet nu van mijn relatie met mijn partner, zijn dochter, vriendschappen en van mijn werk. 

 

 • Heb ik afscheid mogen nemen van die lage energie en vermoeidheid en over mijn grenzen gaan. Ik heb een positieve liefdevolle stem naar mezelf toe en ga liefdevol met mezelf om. Ik leef vooral in het hier en nu en luister ieder moment naar wat ik nu nodig heb.

 

 • Ik voel me nu vrij om te zijn wie ik wil zijn, doen wat ik wil doen en gaan waar ik wil gaan. Ik vind het nu juist meer dan logisch om mezelf op 1 te zetten en mijn binnenwereld leidend te laten zijn. 

 

 • Heb ik een methode gevonden waarmee ik al heel veel vrouwen met veel succes heb mogen helpen om zelfliefde te leven en te leven vanuit liefde voor zichzelf. 

Een gebrek aan zelfliefde is de nummer 1 reden waarom vrouwen niet kunnen genieten van mooie momenten en fantastische kansen laten schieten. Herkenbaar?

Wist je dat meer dan 50% van de Nederlandse vrouwen problemen heeft op het gebied van zelfliefde? Dat is natuurlijk een enorm aantal, maar ergens ook weer heel logisch. De generatie vrouwen tussen de 30-50 zijn opgevoed door een generatie vrouwen wiens rol het vooral was om in de keuken te staan en voor anderen te zorgen. Anderen kwamen eerst, dan jij. Met als gevolg dat we het gewend zijn geraakt om onze eigen behoeftes minder belangrijk te maken dan die van anderen. En dat heeft weer als gevolg dat we onszelf steeds minder waard zijn gaan vinden. Maar de maat is vol. Overal zie ik vrouwen opstaan. Ze zijn klaar. Klaar met zichzelf wegcijferen en klaar voor meer zelfliefde en rust.

Schermafbeelding 2020-12-16 om 19.30.53.

 

Stel je eens voor...

 

Hoe zou het voor je zijn als je zou leven vanuit liefde voor jezelf? Hoe zou je leven er dan uit zien? Wat is er dan anders? Stel je dat eens voor? Hoe is dat voor jou?

 

Laat mij je helpen om jou van alles wat nu nog zo ingewikkeld voelt af te helpen. Laat mij jou helpen ontdekken dat zelfliefde ook voor jou het missende puzzelstukje is. Stop met nog harder met zoeken buiten jezelf om een betere versie van jezelf te worden.

 

Ik wil jou graag leren hoe jij kan leven vanuit liefde voor jezelf. Je meenemen op deze prachtige zelfliefde reis, zodat jij er niet zeven jaar over hoeft te doen en te zoeken om gelukkig te zijn

'Inmiddels weet ik precies wat de succesfactoren zijn gelukkig te zijn, vertrouwen te voelen en in je kracht te gaan staan. Dit is namelijk hoe ik mijn leven ook leef.'

 

LEEF VANUIT LIEFDE VOOR JEZELF.

 

De online zelfliefde training ‘leven vanuit liefde voor jezelf’ is het 7 maanden Zelfliefde programma voor jou. 

 

Leef jouw leven vanuit liefde voor jezelf! 

 

Tijdens de online zelfliefde training bouwen we aan een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met werken we automatisch aan alle relaties. Want jouw binnenwereld bepaalt jouw buitenwereld. In deze Zelfliefde Methode werken we aan 26 aandachtsgebieden om daadwerkelijk verandering aan te brengen aan jou leven zodat jij aan het eind van de training meer zelfvertrouwen ervaart, het leven viert, geniet, en liefdevol met jezelf omgaat. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE ONLINE TRAINING?

Mijn doelen: 

* Jij krijgt helder hoe je een geïnspireerd leven leidt vanuit zelfliefde en vertrouwen. 

* Jij weet hoe je de antwoorden voortaan uit je zelf weet te halen. Jij wordt jouw eigen inspirator. 

* Jouw leven wordt lichter, met meer fun en meer plezier. Jij ontdekt dat je leven leuk mag zijn.

Jouw doelen:

* Jij gaat voor een geïnspireerd en ontspannen leven en wil je daar 100% voor inzetten.

* Je stelt je open voor inzichten en opdrachten om daadwerkelijk stappen te maken naar zelfvertrouwen.

* Je gaat voor leven in plaats van overleven ieder moment en iedere dag opnieuw!

* Jij bent bereid om naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?

 

Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Lisette

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de 'simpele' truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Wieteke

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?

Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

 

Het programma

 

 • 7 maanden zelfliefde, groei en ontwikkeling zodat jij gaat leven vanuit liefde voor jezelf /  PLUS 1 bonusmaand / PLUS gastspreeksters / PLUS live Q&A's.

 • Een Zelfliefde Community met gelijkgestemde vrouwen en mijn support van ma tm do.

 • Iedere week ontvang je een nieuw thema met dagelijkse een e-mail met inzicht en een opdracht in je inbox.

 • Iedere maandag start jij met een intentie voor het week-thema, op zondag schrijf je op wat je bereikt en veranderd hebt.

 ​

 • Een geweldige community met inspirerende vrouwen die elkaar helpen.

 • Dagelijks ben je gemiddeld 15 minuten kwijt aan zelfliefde dus aan jezelf

 • Je volgt het in je eigen tijd en op je eigen tempo. Geen perfectionisme please! Jij voelt welk tempo klopt bij jou!

 • Je hoeft nergens heen en volgt de training heerlijk vanaf jouw lievelingsplek

 • Je krijgt mijn bewezen succesmethode waardoor je van onzekerheid, een bepaalde ingewikkeldheid verandert in een vrouw met zelfvertrouwen die van zichzelf houdt en leeft vanuit liefde voor zichzelf.

 • Je ontvangt de e-mails in je inbox dus de inzichten kan je altijd teruglezen, dus je kan het ieder moment weer oppakken. De meditaties en visualisaties blijven een jaar online.

Schermafbeelding 2020-12-16 om 21.46.01.

Dit is nog niet alles! Je krijg ook nog onderstaande supertoffe bonussen:

Bonus 1

Ontdek jouw behoeftes & verlangens ​

In deze bonusmodule ga je jouw intuïtie, jouw behoeftes en verlangens volgen.

t.w.v. 125,-

Bonus 2

Creëer jouw lievelingsleven

In deze bonusmodule gaan we heel gericht aan de slag met jouw lievelingsleven. 

 

Hier valt alles samen. 

 

t.w.v. 125,- 

Bonus 3

Ontdek jouw intuïtie

In deze bonusmodule deel ik met jou hoe je je kan leven vanuit jouw intuïtie. 

 

Wat wil er door jou geleefd worden?

 t.w.v. 125,-

Bonus ​4

 

Verbinden met jezelf

 

Hoe verbind je je nog meer met jezelf en jouw binnenwereld?

Als het goed is doe je dat al voordat deze bonus er is, maar in deze bonusmodule gaan we hier specifiek mee aan de slag.

t.w.v. 125,-

Bonus 5 

 

Meditaties & Visualisaties

 

Uiteraard ontvang je verschillende meditaties en visualisaties.

t.w.v. 247,-

Bonus 6

Verschillende gast-masterclasses

Verschillende inspirerende vrouwen worden uitgenodigd over Zelfliefde 

 

t.w.v. 1397,-

Bonus 7

 

Een gratis 1-op-1 gesprek

 

Een gratis  

1-op-1 gesprek met mij van 30 minuten. 

t.w.v. 

97,-

Bonus 8

 

Masterclasses 

Masterclasses en live Q&A's.

 

t.w.v. 497,- 

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

De zin van het leven is dat je er zin in hebt.

Het leven vieren

De weekenden zijn er om gevierd te worden. Om gelukkig te zijn. Jezelf te verwennen. Te genieten. Cadeautjes te kopen. 

Wat anderen zeggen: de training is praktisch, helder, makkelijk, eenvoudig, snel en leuk en zelfliefde blijkt het missende puzzelstukje als je al op verschillende manieren aan jezelf hebt gewerkt.

Module 1

Waarom zelfliefde? ​

Je hebt al verschillende dingen gedaan. Therapie, een coach, een training. Toch ontbreekt er nog iets. Er is iets wat ingewikkeld blijft in jouw leven en je begrijpt echt niet waarom. 

Zelfliefde is het antwoord. 

Hoe belangrijk zelfliefde is en hoe zelfliefde werkt wordt je duidelijk in deze module.

Module 2

Zelfliefde; een inside job

Je bent aan het wachten op het juiste moment om gelukkig te zijn. Eerst een andere baan, een leuke partner, of je huidige partner die verandert. Als jij slim, leuk of goed genoeg bent, dan komt het geluk vanzelf. 

Zo werkt het niet, want pas als jij je binnenwereld gaat veranderen, verandert (de beleving van) je buitenwereld met je mee.  

Module 3

Je verleden liefdevol loslaten voor een nieuw begin

Je valt nog al eens terug op iets uit je verleden. Je ex, je ouders, iets vervelends op school. Ook al heb je hier toch al voldoende aan gesleuteld en gewerkt.

 

Het verleden laten we achter ons. En we maken een start met een nieuw begin. 

Module ​4

 

Een liefdevolle relatie met jezelf

 

Tot nu toe heb je te vaak die kritische afwijzende stem in je hoofd. Zo'n tetteraar die jou niet echt veel zelfvertrouwen geeft, je vaak afkeurt en je het idee geeft dat je niet goed genoeg bent.

Hiermee gaan we natuurlijk aan de slag met een heleboel zelfliefde. 

Module 5 

 

All about you

 

Je ervaart regelmatig afwijzing, minderwaardigheid, niet gezien worden door je (ex)partner, een vriendin, op je werk of in groepen. 

In deze module gaan we hier mee aan de slag. Je ontdekt wat je hier aan kan doen, want dit kan heel anders! 

Module 6

Jij op nummer 1

Je staat voor iedereen klaar. Je partner, kids, je werkgever. Maar waar ben jij gebleven in dit verhaal? 

Hier gaan we aan de slag met me-time en veel beter voor jezelf zorgen! 

 

Module 7

 

Jezelf zijn mag

Het liefst ben je altijd vrolijk, positief en blij, maar helaas lukt dit niet altijd. Vervolgens wijs je jezelf hier iedere keer weer op af. 

In deze module leer je jezelf helemaal te accepteren om wie je bent en hoe je je uit naar de buitenwereld.

Module 8

 

Positief denken

Hoe zien jouw gedachten er nu uit? Heb je je wel eens afgevraagd of wat jij denkt wel of niet waar is? 

Dit gaan we onderzoeken in deze module en vervangen voor leukere gedachtend.

Module 9

Zelfvertrouwen in contact met de ander

Hoe houd je zelfvertrouwen in contact met een ander?

Hoe blijf je dichtbij jezelf? 

Hoe blijf je geloof houden in dat je goed genoeg bent?

Module 10

Jij in balans

Je snauwt nog al eens naar je (ex) partner of je kinderen. 

Het liefst ben je een gebalanceerde vrouw, alleen lukt dit nog niet zo erg. 

 

In deze module leer je omgaan met jouw 'drama' momenten in jezelf en naar je partner toe.  

Module 11

Geven en ontvangen in balans

 

Op dit moment geef je vooral. Je tijd, je energie. Je hebt moeite met hulp vragen. 

 

In deze module breng je geven en ontvangen in balans. 

 

Ook jij komt aan de beurt   

Module 12

 

Rust in je hoofd

Het is altijd druk in je hoofd. Je staat nooit uit. 

 

Je leert in deze module om meer rust in je hoofd te creëren.

Module 13

Omgaan met gevoelens en emoties

 

Met al die gevoelens en emoties in jou weet je vaak geen raad. 

In deze module leer je ze begrijpen en er mee omgaan.

 

Module 14

Leer vertrouwen op je gevoel

Je hoopt veel antwoorden te krijgen door overdenken en analyseren in je hoofd. 

Maar in ieder moment geeft je gevoel heel goed aan wat je nodig hebt. Ben jij klaar hier naar te luisteren?

Module 15

 

Rust en ontspanning in jezelf en je lichaam

Als je teveel in je hoofd zit dan ervaar je vaak stress en angst. 

Rust en ontspanning voel je in je lichaam en niet in je hoofd.

 

In deze module leer je je te verbinden met jezelf, je lichaam en ervaar je meer rust en ontspanning.

Module 16

 

Leer nu gelukkig zijn

Je stelt je leven en je geluk tot nu toe uit. Morgen doe ik het anders.  

 

Pas als ik af ben, de situatie helemaal perfect is dan is het tijd voor mij en mijn geluk. 

Op deze manier blijf je geluk uitstellen. Terwijl je nu al gelukkig kan zijn!

Module 17

Mindset

Het is op dit moment vaak erg serieus en pittig in al die gedachtenkronkels in je hoofd.

We zitten de grootste deel van onze tijd in ons denken. Laten we er dan ook maar een feestje van maken in onze gedachten.

Module 18

Meegaan en zijn met jouw eigen energie en flow

Je hebt vaak een lage energie. Je voelt je moe, maar wil doorgaan. 

 

Je luistert niet naar wat jij nodig hebt, je bent namelijk  nogal gericht op wat jij denkt dat je buitenwereld van jouw verwacht. Je geeft teveel van je energie weg.

 

In deze module leer je luisteren naar je energie en je energie bij je houden. 

Module 19

Jij in je kracht

Op dit moment vind je het lastig om op te komen voor wat jij wil. 

Om voor jezelf te gaan staan. Je richt je nog teveel op wat jouw buitenwereld wil.

In deze module leer je in je kracht te gaan staan. Om duidelijk te zijn naar jezelf toe en naar de ander.

Module 20

 

Jouw leven jouw regels

 

Je bent zo gericht op je buitenwereld en op door jezelf opgelegde regels. 

 

Regels die jij ervaart uit je omgeving, maar die jij zelf in stand houdt.

 

In deze module ga je steeds meer jouw leven en jouw regels maken en leven binnen de mogelijkheden die je hebt.

Module 21

Jouw grenzen stellen & bewaken

Op dit moment ervaar je nog dat je partner, je collega of anderen over je grenzen heen gaan. 

Ook vind je het lastig om afspraken af te zeggen terwijl je zo moe bent.

 

Module 22

Jouw ruimte innemen

Durf jij jouw ruimte in te nemen? Durf jij jouw plek te claimen?

 

Ruimte innemen gaat over een gevoel, je durven uitspreken, tijd voor jezelf te nemen en jouw ruimte creëren.

Module 23

 

Zelfverzekerd communiceren

Je vindt het erg lastig om voor jezelf op te komen en uit te spreken wat je nodig hebt. 

Dit is al lastig, maar nog vervelender is dat het er dan op z'n tijd toch uit moet en dan komt het er pittig en snauwerig uit. 

In deze module leer je beter communiceren.

Module 24

 

Weg met je perfectionisme

 

Nu zit je nog te vaak in je valkuil: de perfectionist. 

 

Achter alles waar je nu nog het woordje ’te’ voor kan zetten zit jouw kwaliteit.

 

In deze module leer je hoe je van je valkuil weer je kwaliteit maakt.

Module 25

Leiderschap

Wat leg jij nu nog buiten jezelf neer. Als het goed is heel weinig.

We gaan er in deze module voor zorgen dat je nu echt de regie pakt, als je dat nog niet gedaan hebt.

Module 26

Een liefdevolle relatie met je partner

Als het goed is heb je deze module helemaal niet meer nodig. Maar in deze module werken we aan de thema's waar jij nu nog tegen aan loopt in relaties.

Module 27

Van binnen naar buiten leven

Als het goed is leef je hier al steeds meer van binnen naar buiten. 

Toch niet? Volg dan deze module! 

Module 28

 

Verassingsmodule

 

Ik leer nog steeds bij. Dat deel ik natuurlijk met jou!

HOE KAN JOUW VERANDERING ERUIT ZIEN? 

Lees wat de vrouwen uit mijn trainingen zeggen

 • “Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel”

 • "Ik voel me veel tevredener, ontspannen en vrolijk"

 • “Ik geef veel minder van mezelf weg en kan dicht bij mezelf blijven”

 • “Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen”

 • “Ik hoef niet te scheiden, want mijn relatie is zoveel beter geworden”

 • “Ik geniet zoveel meer van mijn leven”

 • “Op alle vlakken is mijn leven zo verbetert” 

 • “Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan”

 • “Ik ervaar meer gelijkwaardigheid in mijn vriendschappen en werk”

 • “Ik kan nu vooruit kijken in plaats van dat ik nog steeds mijn ex of het verleden op de schuld geef”

 • “Ik ben een veel leukere partner naar mijn vriend toe”

Schermafbeelding 2020-05-08 om 18.50.53.

DEZE TRAINING IS VOOR JOU ALS:

Het liefst help ik iedereen. Maar dat kan helaas niet. 

 

En als ik heel eerlijk ben wil ik er ook niet voor iedereen zijn. Ik weet inmiddels dat dit programma heel goed werkt voor  bewuste, enthousiaste, positief ingestelde vrouwen die al actief bezig zijn met groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze missen alleen nu nog dat ene puzzelstukje. Het is voor de vrouw die haar lievelingsleven wil leven en daar ook echt klaar voor is. Die het werk wil doen. Die ruimte heeft in zichzelf om te willen veranderen. 

 

Wil je niet al te veel moeite doen, vasthouden aan het oude, geen ruimte vrij maken voor jezelf dan is het programma niet geschikt voor jou. We gaan namelijk voor echte verandering en een totaal nieuwe kijk op jouw leven. 

 

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

Ik kan me zo goed voorstellen dat je twijfelt of dit programma echt iets voor jouw is. Ik wil jou en andere geweldige vrouwen heel graag helpen. Natuurlijk omdat ik weet dat het zo anders kan. 

Als je wil weten of dit programma echt iets voor jou is neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit of dit programma iets is voor jou. Ik zal mijn eerlijke mening geven of dit het geval is. 

OVERTUIGD DAT DIT JOU GAAT HELPEN? MELD JE NU AAN!

7 MAANDEN ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING 

Exclusief

'Leven vanuit liefde voor jezelf'

De totale waarde voor de training is 1997 euro.

 

Jij betaald

€129,- (in 7 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €897,- (incl. BTW)

Dit is wat je krijgt:

 • 200 inzichten en oefeningen

 • meditaties en visualisaties

 • meerdere masterclasses en Q&A's

 • gastoptredens online

 • gratis 1-op-1 sessie 30 minuten

 • verschillende bonus modules

 • 8 maanden lang toegang tot de zelfliefde community + support

7 MAANDEN ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING

VIP 

'Leven vanuit liefde voor jezelf'

De totale waarde voor de training is 2497 euro.

 

Jij betaald

€186,- (in 7 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €1297,- (incl. BTW)

Dit is wat je krijgt:

 • Alles wat je krijgt bij de training Exclusief.

 • 4 gratis 1-op-1 sessies van 45 minuten met mij om het maximale uit de training te halen.

Betalen in 7 termijnen is ook mogelijk.

 

TEVREDENHEIDSGARANTIE 100%

Niet goed = geld terug

 

30 DAGEN GARANTIE

De Zelfliefde Training is al door vele deelneemsters effectief gebleken.

 Ik kan dus met zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

 

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

 

Ik bied 100% niet goed, geld terug!

 

Als je na 30 dagen niet tevreden bent, 

en je hebt aangetoond via dagelijkse e-mail dat je de opdrachten hebt gemaakt, 

dan krijg je je geld terug, zonder dat je daar een reden voor op hoeft te geven.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.40.35.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.39.05.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.46.04.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.07.58.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.11.39.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.29.04.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.30.27.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.33.42.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.41.58.