bedankt! 

Voor het aanvragen van mijn gratis e-book met 7 tips voor een liefdevolle relatie met jezelf. Je ontvangt het e-book binnen 10 minuten in je mailbox (check ook even je spam). 

Maar voordat je weggaat... 

Ik heb nog iets bijzonders voor je! 

Een eenmalig uniek aanbod voor de tien-daagse online ZELFLIEFDE training speciaal voor gevoelige vrouwen die verlangen naar een liefdevolle relatie met zichzelf als met hun (toekomstige) partner. Een echte kickstart in Zelfliefde!

Nu van 49,- voor 25,00

Start gelijk!

Door een e-book is tenslotte nog nooit iemand van de een op de andere dag van zichzelf gaan houden.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat iets in jou klaar is met zelfafwijzing, perfectionisme, jezelf wegcijferen, ongelukkig zijn, een lage energie hebben, de onrust die jij ervaart van binnen.

Ik leer jou hoe je van jezelf kan gaan houden waardoor je liefde voor jezelf ervaart, hoe je gelukkig kunt zijn, je energie verbeterd, innerlijke rust ervaart en meer ontspanning ervaart.

Schermafbeelding 2020-02-04 om 10.22.43.

ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING

Neem nu de eerste stap naar een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN PROGRAMMA'S

Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.43.53.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.40.35.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.41.58.

Is dit jouw eerste kennismaking met Zelfliefde? Wil jij de eerste stappen maken in de wereld van zelfliefde? Omdat je graag een fijne liefdevolle relatie met jezelf als met jouw (toekomstige) partner wil? 

 

Laat mij jou leren om echt van jezelf te houden, zodat je niet langer de liefde, waardering en bevestiging uit je buitenwereld nodig hebt. Ik leer jou om jezelf goed genoeg te vinden en zelfliefde, en dus jezelf, top prioriteit te maken.

In deze online training maak je kennis met mijn visie op zelfliefde. Deze korte instaptraining heeft al vele vrouwen geïnspireerd om zelf met zelfliefde aan de slag te kunnen gaan!

- Ben jij die zorgzame gevoelige enthousiaste vrouw? Voel je de ander zo goed aan? Waardoor je vooral klaarstaat voor de ander en niet voor jezelf? Stel je de ander niet graag teleur?

- Herken je dat gevoel van onzekerheid, er niet mogen zijn, niet belangrijk zijn, waardoor je vaak niet goed genoeg voelt in contact met een man? Je ervaart hierdoor veel onrust, afwijzing en misschien zelfs jaloezie?

- Heb jij moeite met tijd voor jezelf vrij maken, ervaar je geen ruimte voor jezelf? Die heerlijke wandelingen of bijkletsen met een vriendin schieten er veel te vaak bij in? Ondertussen voel je moe en teleurgesteld? 

- Vind je het moeilijk om je grens aan te geven, omdat je graag aardig gevonden wil worden en conflicten vermijdt? Hierdoor voel je je vaak moe, snel geïrriteerd? Is dit ook een reden dat je relaties best ingewikkeld vindt?

- Hangt jouw geluk meestal af van anderen of iets buiten jou? Je werk? Je collega's? Hoe je vriend of je vriendinnen tegen je doen? Ben je aan het wachten op morgen, op die nieuwe baan op het juiste moment om te veranderen en gelukkig te kunnen zijn?

DAN IS DEZE ZELFLIEFDE TRAINING ZEKER IETS VOOR JOU!

Praktisch:

* Start: ieder moment
* Tien dagen lang staat iedere ochtend een opdracht voor je klaar.
* De training kan gevolgd worden via e-mail
* max 15 minuten per dag.

*  euro 25,00 (excl. BTW)

Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.30.27.
Schermafbeelding 2021-01-08 om 21.07.58.
Schermafbeelding 2021-02-09 om 19.29.08.