Schermafbeelding 2020-02-04 om 21.15.47.

I love it!

Ik deel mijn favorieten graag met jou...

Ik ben gek op leuke cadeaus. Om te geven aan mezelf en aan anderen. Het leven mag gevierd worden tenslotte!

 

Op deze pagina vind je mijn Zelfliefde Favorieten.

 

Als je op de link klikt kom je op de website van Bol.com.**

Spa Instelling
  • Mix van kamille, lavendel en roos 

  • Verwarmd je hart en omhelst je ziel

  • Met liefde gemaakt 

 

Love van Pukka verwarmd je hart. De mix van kamille en lavendel voelt als een omhelzing die je ziel kalmeert. Het vleugje roos is een zachte toevoeging aan deze overheerlijke bloesem- en kruidenmix. Met liefde gemaakt.

​In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen. Maar dat werkt averechts: het maakt ons juist onzekerder en dus steeds afhankelijker. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde, erkenning en de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of misschien nog erger verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groeien geluk.

De tafel van Jacinta is altijd rijk gevuld en Bourgondisch. Hier komen gezinnen en generaties, vrienden en geliefden bij elkaar, want eten is liefde en samen genieten. Het klassieke "Bourgondische' beeld is grote lappen vlees, schalen vis, alles veel, vet en vol. Jacinta doet het totaal anders. Ze maakt met haar originele ingevingen en variaties van alles een feestje, met het plantgebaseerde voedingsdriehart als houvast. En wow, van snelle snack tot driegangenmenu: alles in dit boek is gewoon écht lekker, verrassend gezond en makkelijk te maken.

  • Lengte armband: 50cm (5 standen verstelbaar)

  • Handgeslepen Rhodoniet, jaspis kralen & synthetische strass kralen

  • Met 100% Natuurlijke stenen

  • Handgemaakt met leer

Een orginieel en vrolijk gekleurd schriftensetje van Lief Leven. Ideaal om thuis te gebruiken, of om te gebruiken voor op school of een opleiding. Of natuurlijk om al jouw mooie avonturen, verhalen en ideeën in kun op te kunnen schrijven! De schriftjes komen in de kleuren blauw, roze en koraal met onderstaande teksten:

Watch NOW is het bewustwording accessoire dat je die kleine hint geeft over wanneer je leeft. Hopelijk helpt het ons om bewuster te zijn van wat er nu gebeurt.