MIJN AANBOD

DE ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING


Mijn training is weer gestart! Tien weken werken we aan zelfliefde! Tien weken???!!! Is dat niet veel te lang? Nee! We hebben tien weken nodig om gedrag te veranderen. En dat is natuurlijk een hoofddoel van de training. En herhaling is key. Daardoor gaan er nieuwe wegen (en dus nieuwe waarheden) worden gelegd in je hersenen.

Je hebt tientallen jaren gehad waarin je huidige manier van denken is ontstaan. Dat verandert niet in een week. Maar wel in 10 weken.

Verschil tussen de twee trainingen
Het grootste verschil tussen de twee trainingen is heel eenvoudig: de ene training kan je heerlijk anoniem doen via e-mail. Ik heb gemerkt dat deze behoefte groot is in de online wereld. Daarin ik herken ik mezelf zeker ook in!

In de andere training werk je met mij samen. En hier herken ik me sinds kort ook in. Want het is super gaaf om elkaar te inspireren, samen te groeien, te delen als je vastloop, elkaars hulp te vragen als je het even niet weet, of tips te delen over hoe je van je leven nog meer een feestje kunt maken bijvoorbeeld. En hierin krijg je vijf coach-gesprekken met mij van een half uur. En geloof me, dan groei je als een malle!

MIJN AANBOD

Beide trainingen starten 29 mei.

DE ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING
Start: 29 mei
Duur: 10 weken

Inhoud: jij groeit door te leren hoe je lief voor jezelf kan zijn, door nieuwe inzichten, door korte dagelijkse opdrachten. Het lezen plus een opdracht kost niet meer dan 5 tot 15 minuten van je tijd. Je leert bewust op een nieuwe manier met jezelf omgaan. Deze training is nog weer uitgebreider dan de vorige. Je gaat ook op zoek naar waar je patronen vandaan komen zodat je hier op een liefdevolle manier opnieuw naar kan gaan kijken. Iedere dag ontvang je een e-mail met steeds verschillende thema’s rondom zelfliefde: uiteraard liefde voor jezelf, vertrouwen, ontspanning, patronen doorbreken, grenzen, een feestje maken van dit moment, bodytalk, het leven vieren, verbinding maken met jezelf, accepteren van wat er nu is.

Voor wie: voor vrouwen die echt klaar zijn voor de weg terug naar zichzelf. Die gelukkig willen zijn. Die zichzelf het waard vinden om in zichzelf te investeren. Niet alleen in geld, maar ook zeker in tijd en in jezelf! Voor vrouwen die net als ik zelf aan het roer willen gaan staan en de regie willen pakken over hun eigen leven.

Prijs: 197,-

Aanmelden: doe je >>>hier

Wil je in termijnen betalen? Stuur mij een >>>bericht!

DE ONLINE ZELFLIEFDE TRAINING - VIP

Start: 29 mei
Duur: 10 weken

Inhoud: de kracht van de groep. 1+1=4. Je neemt samen met andere inspirerende vrouwen deel aan een online zelfliefde community op Facebook. Je kan je struggles en overwinningen delen in de Facebookgroep. Samen inspireren we elkaar naar een next level van zelfliefde. Ik kijk dagelijks mee en geef antwoord op vragen en geef extra tips. Plus de magische kracht van 1-op-1 coaching: vijf gesprekken van een half uur.

Jij groeit ook door te leren hoe je lief voor jezelf kan zijn, door nieuwe inzichten, door korte dagelijkse opdrachten. Het lezen plus een opdracht kost niet meer dan 5 tot 15 minuten van je tijd. Je leert bewust op een nieuwe manier met jezelf omgaan. Deze training is nog weer uitgebreider dan de vorige. Je gaat ook op zoek naar waar je patronen vandaan komen zodat je hier op een liefdevolle manier opnieuw naar kan gaan kijken. Iedere dag ontvang je een e-mail met steeds verschillende thema’s rondom zelfliefde: uiteraard liefde voor jezelf, vertrouwen, ontspanning, patronen doorbreken, grenzen, een feestje maken van dit moment, bodytalk, het leven vieren, verbinding maken met jezelf, accepteren van wat er nu is.

Voor wie: je wil graag samen groeien naar een volgend level. Je wil nog meer in je kracht gaan staan en je eigen potentie leven. Je bent klaar om lastigheden aan te gaan met mensen die jou niet zo graag zien veranderen. Maar je beseft dat het nodig is om gelukkig te zijn. Je wil steeds meer gaan kiezen voor je eigen geluk. Waarbij je relatie er aan de ene kant veel leuker op wordt, maar je ook zeker verwijten op z’n tijd kan verwachten :-). Je bent ook bereid om ongemakkelijkheden aan te gaan, omdat je weet dat je hierover kan delen met de andere vrouwen in de groep. En omdat je weet dat het nodig is om gelukkig te zijn. Je wil heel graag sneller groeien samen met mij en de groep. Door de 1-op-1 sessies weet je dat je sneller zal gaan. Dat je bepaalde patronen steeds meer achter je kan laten.

In een gratis 1-op-1 gesprek kijken we of je al klaar bent voor deze training. Je hebt in ieder geval al het nodige aan zelfontwikkeling gedaan en begrijpt niet helemaal waarom je dan toch nog niet echt gelukkig bent. Of je hebt al de online zelfliefde training actief (voor jezelf) gevolgd.

Nu nog voor de try-out prijs van: 347,-

Aanmelden: doe je >>>hier

Wil je graag in termijnen betalen? Stuur me een >>>bericht!

Meer weten?
Wil je meer weten over de trainingen mail me voor een 1-op-1 gesprek dan beantwoord ik al jouw vragen!!

Joehoeeee!!!!
Ik heb echt onwijs veel zin in de volgende zelfliefde reis. Ik zit helemaal in de flow! En dat gun ik jou ook natuurlijk